top of page

Prevzem štartnih paketov

Prevzem paketov bo možen v petek, 6. oktobra 2023, od 17.00 do 20.00 ure v leseni hiški na terasi ob Hotelu Arena v Snežnem stadionu. Pod hotelom imate veliko parkirišče, kjer lahko prvi dve uri parkirate zastojn. Na parkomatu samo vzamete listek z označeno uro prihoda in ga daste na armaturko.

S seboj prinesite osebni dokument. Opreme ne nosite s seboj saj bomo naredili pregled obvezne opreme VOLVEL in pregled obvezne opreme JEZERNIK na avtobusu, ko se bomo peljali proti štartu. Tistim, ki se bodo na štart pripeljali v lastni režiji pa tik pred štarom. Zato bodite na šartnem mestu 30 minut pred uradno napovedanim štartom (Slovenj Gradec ob 7.00, Lovrenc na Pohorju ob 10:30). Tisti, ki štartnega paketa ne boste mogli prevzeti v tem terminu, ga boste dobili na avtobusu (če greste z organiziranim prevozom) ali pred štartom (če pridete v lastni režiji). Na izrecno željo lahko dobite paket tudi izven teh terminov po dogovoru z nami (klic ali el. pošta).

      00386(0)41 636 961

      maribortrail@gmail.com

informativni sestanek

Informativni sestanek z napotki

Sestanek bomo izvedli preko video konference. O datumu in uri boste pravočasno obveščeni z elektronsko pošto in/(ali sms sporočilom. V "online" predstavitev se boste lahko vključili tudi s vprašanji. Tisti, ki se sestanka ne boste mogli udeležiti, si boste lahko pogledali posnetek, ki ga bomo objavili na naši spletni strani. Če boste imeli kakršnakoli dodatna vprašanja vam bomo na njih z veseljem odgovorili. Vprašanja nam pošljite na naslov maribortrail@gmail.com ali preko spletnega obrazca, ki ga najdete na dnu spletne strani.

Vključenost v sestanek ali ogled posnetka toplo priporočamo, saj boste dobili veliko informacij iz terena ter koristnih napotkov. 

nastanitev

Nastanitev

355222139.jpg

Vsem, ki boste prišli v Maribor v četrtek ali petek, priporočamo nastanitev v Hotelu Arena. Tam bo namreč tudi cilj tekmovanja in zaključna prireditev.

Prav tako bo v bližini hotela tudi prevzemno mesto za štartne pakete in točka (nasproti Apartmaja Gondola na Pohorski ulica 55), kjer vas bo pobral avtobus in vas odpeljal na štart v Slovenj Gradec ali Lovrenc na Pohorju.

V neposredni bližini hotela je tudi spodnja postaja vzpenjače, Pohorjet, izposoja gorskih koles, bike park, avtobusna postaja (št. 6 Vzpenjača)...

prevozi na štart

Prevoz na štart

Avtobus, ki vas bo peljal v Slovenj Gradec in Lovrenc na Pohorju, bo stal na Pohorski cesti 300 m pod spodnjo postajo vzpenjače, Na delu cestišča, ki je namenjeno za parkiranje avtobusov (nasproti Apartmaja Gondola na Pohorski ulica 55). Na levi in desni strani sta plačljiva parkirišča pod Pohorjem. Brezplačna parkirišča pa so nekaj 100 metrov nižje proti severu, pri optiki Arena.

Avtobus za Slovenj Gradec, bo krenil ob 05:00, avtobus za Lovrenc na Pohorju pa ob 9:00. Na postaji bodite vsaj 10 minut pred odhodom avtobusa.

Vsi tisti, ki ste si avtobusni prevoz rezervirali s plačilom, boste v štartnem paketu dobili vozovnico. Vsi, ki boste na štart prišli z lastnim prevozom ali javnim prometom morate biti na štartu 30 minut pred uradno napovedanim štarom (V Slovenj Gradcu bodite ob 6.30, v Lovrencu na Pohorju pa ob 09.30).

avtobuspostaja.png
slovenia-removebg-preview (1).png
england-removebg-preview.png
bottom of page